Despre Noi

SDC12711 Situata pe Valea Doftanei,pe DN1A Cheia - Valenii de Munte, la 18 km de Brasov si 25 km de Cheia, intr-un cadru montan autentic si discret, ferit de agitatia si zgomotul orasului, pensiunea Zenit este locul in care natura te elibereaza de stres, in care relaxarea este o stare de spirit, unde cuvintele nu pot descrie senzatiile...locul in care trebuie sa vii!

Pensiunea Zenit are in componenta sa 10 camere cu pat dublu dispuse pe trei nivele intr-o gama de culori pe fiecare etaj). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie,  TV,  incalzire centrala, apa calda. Camerele au balcoane cu o vedere deosebita spre marginea padurii si o priveliste deosebita. Pensiunea imbina aspectul rustic cu dotarile interioare ultramoderne satisfacand astfel cerintele dumneavoastra, printr-o atmosefera primitoare, intima, care va imbie sa petreceti clipe de neuitat alaturi de cei dragi.

Pensiunea Zenit dispune de locuri de parcare, cu o curte incapatoare, un foisor in care se poate servi masa, gratar pentru barbecue, balansoar si loc de joaca pentru copii. Toate acestea sunt strajuite de un deal imbracat vara cu mireasma florilor de camp. Ca o recreere activa la pensiune va oferim masa de tenis, sah, table si remi.